2 Kasım 2011 Çarşamba

03.11.2011 PERŞEMBE KUPONU

569 - Lazio - Zurich : 1 (1.30)

Ligde yoluna dolu dizgin devam eden Lazio , kupada istediği sonuçları alamıyor fakat grupta az da olsa kendilerini rahatlatabilmek adına bu maçı kazanmak zorundalar. Lazio gibi rakibine oranla daha güçlü olan takımın Zurich'e puan kaptıracağını zannetmiyorum.

571 - Mac. Tel Aviv - Stoke City 2 (2.10)

İngiliz ekibi grubun en zayıf takımını rahat geçecektir. Açıkcası oran yüksekliğiyle şaşırtıyor fakat bu oranın Maccabi'nin grupta son şansı olduğu için maça yükleneceği tahmin edilerek verilmiş olduğunu düşünüyorum. Ne olursa olsun Stoke kalitesiyle bu maçı kazanacaktır.

572 - PSG - S. Bratislava : H1 (1.45)

Man. City'le beraber bu sezon parayla saadet olabileceğini gösteren PSG ilk maçta 9 kişi kaldığı maçta rakibini yenememişti fakat bu sefer durum farklı olacaktır. PSG kat kat üstün kadrosuyla gruptan çıkma adına pek de ümitli olmayan rakibini rahat geçecektir.

583 - Celtic - Rennes : KG Var (1.55)

Kaybedenin gruptan çıkma şansının azalacağı bir maç. Celtic kendi evinde olduğu için maça asılacaktır,fakat Rennes'te her maçta gol atabilecek potansiyele sahip bir takım ve gruptan çıkma şanslarının yüksek olabilmesi için gol bulmaları gerekecek. İki tarafında gol atma ihtimali yüksek maç. İlk tercih karşılıklı gol ama sistem kuponu yapacak arkadaşların 0'ı da denemelerini tavsiye ederim.

Toplam Oran : 6.13

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder