19 Ekim 2011 Çarşamba

20.10.2010 Perşembe İddaa Banko Kuponu

BANKO KUPON


626 - Alkmaar - Austria Wien : 1 (1.20)


Bu maç için oynanabilecek bahis seçeneği çok ama en risksiz olanı 1. Az Alkmaar ligine çok iyi başladı,şu anda da çok formdalar. Avusturya ekibi de kendi liginde liderliği kovalıyor fakat bu maçta Alkmaar'ın rakibine puan kaptırma olasılığı çok az. Kuponlarda üst,karşılıklı gol ve hatta Alkmaar'ın handikaplı galibiyetide denenebilir.

637 - Athletic Bilbao - Salzburg : 1 (1.25)


Bilbao İspanya Ligi'nde nihayet iddaacıların yüzünü güldürdü ve geçen sene yakaladığı iç saha galibiyetlerine bu sezonda başladılar. Salzburg kendi liginde son iki deplasman maçını kaybetti ve kendi evinde de son maçta berabere kaldılar. Bilbao'nun ilk maçta PSG'yi bile bu sahada yendiğini düşünürsek bu maçı rahatlıkla alacağını söyleyebiliriz.

638 - Dinamo Kiev - Beşiktaş : 1 (1.60)


Geçen sene oynanan iki maçı da Kiev rahat kazanmıştı. Beşiktaş'ın şu an itibariyle geçen seneden daha iyi olmadığı kesin. Son hafta aldıkları kendi sahasındaki Kayseri mağlubiyet de morallerini bozdu. Ukrayna Ligi'nde 13 maçta yenilgi yüzü görmeyen Kiev bu maçı da kazanır ve grupta rakibine önemli bir avantaj sağlar.

645 - Standard Liege - Vorlskla Poltava : 1 (1.40)

Belçika Ligi'nde Anderlecht deplasmanında 5 yiyen Liege bu maçta moral bulur. Poltava grubun zayıf ekibi ve sonuncu bitirmeleri kesin gibi. Liege bu maç sonunda sürprize izin vermez ve rahat kazanır. Sistem kuponlarında Liege'in handikaplı galibiyeti de denenebilir.

646 - Stoke City - M. Tel Aviv : H1 (2.15)


İsrail takımının futbolunu Beşiktaş karşısında gördük ve açıkcası pek de parlak bi görüntü sergilemiyorlar. Evinde oynayan İngiliz ekibi gerçekten kötü futbol oynayan Maccabi'yi farklı geçer.

Toplam Oran : 7.22


Sistem ve Sürpriz Kuponlarını İddaa Köşesinde Bulabilirsiniz.


Bol Şans.


H. Furkan Ahi

1 yorum:

  1. yazılarını begendim bole devam et takip edeyim...:)

    YanıtlaSil