21 Ekim 2011 Cuma

21.10.2011 Cuma Kuponu





Sistem Kuponu


115 - Antalyaspor - Galatasaray : 2 (1.70)

Galibiyet serisine devam etmek isteyen GS Antalya deplasmanına konuk oluyor,Mersine evinde yenildikten sonra 4 maçta sadece iç sahada Sivasspor'dan beraberlik çıkarabilen Antalyaspor formda olan Galatasaraya karşı puan alması zor görünüyor. Kazım ve Engin'in yokluğunda geniş kadroya sahip Galatasaray kazanır.

123 - De Graafschap - Breda : 0 (3.20)

Hollanda liginde tek galibiyeti bulunan Graafschap 6 puanla 16. sırada bulunuyor, evinde kaybetmemesi gereken bir maça çıkan Graafschap geçen hafta ligin zayıf takımlarından biri olan Excelsior'u 2-0 la geçen Breda evindeki galibiyetlerle ligde iyi durumda bulunuyor ama aynı performansı deplasmanda gösteremiyorlar,sistem kuponlarında beraberliğin ideal olacağını düşünüyorum.

133 - Augsburg - Werder Bremen : 0 (3.20)

Son iki haftadır mağlup olan Werder son maçında geçen senenin şamiyonu Dortmund'a 2-0 boyun eğdi, ligin yeni takımlarından Augsburg ise son haftaya kadar ligde galibiyeti bulunmuyordu,geçen hafta mainz deplasmanında süpriz sayılabilecek bi sonuçla 1-0 kazanmasını bildi bu morelle evinde kaybetmiyeceğini düşünüyorum ve sistem kuponunda 0 normal sonuç olabilir.

148 - Pacos Ferreira - Academica : 0 (2.90)

7 hafta sonunda 4 puanla 15. sırada bulunan Pacos tek galibiyetinide evinde Unioa Leiria' ya karşı aldı rakip takım ise ligde evinde aldığı galibiyetlerle iyi konumda bulunuyor son maçta evinde Porto'ya farklı mağlup olan Academica bu deplasmanda puan almak isteyecektir. Misli kuponlarda 0/2 mantıklı görünüyor yüksek oran isteyenler içinde beraberlik kuponlarda denenebilir.

SİSTEM 3-4 


MAKSİMUM KAZANÇ:129,14

1 yorum: