22 Ekim 2011 Cumartesi

23.10.2011 Banko Kuponu


364 - Lecce - Milan : 2 (1.30)

Milan geçen hafta Palermo'yu 3-0 , son maçında da Bate Borisov'u 2-0'lık net skorla geçmeyi başardı.
Ligde evinde oynadığı Palermo maçıyla forma giren ve evinde oynadığı 4 maçta da mağlup olan Lecce deplasmanında zorlanmayacaklarını düşünüyorum. Sakatlarında takıma dahil olması Milan takımının önümüzdeki haftalarda galibiyet serisini yakalayabileceğini gösteriyor. Milan'ın galibiyeti bu maç için tercihim.

397 - Az Alkmaar - Roda : 1H (1.50)

Hafta içi birçok kişinin kuponunda olan maçların başında Alkmaar, A.Wien maçı geliyordu, maç kimsenin beklemediği bi şekilde ilk yarım saatte 2-0'a geldi. Buna rağmen iyi oynayan taraf Alkmaar'dı ve maçı 2-2 'ye getirebildi. Ligde ise Twente hariç hiç puan kaybetmeyen ve son hafta Ajax gibi ligin en güçlü deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen koruyamayıp 2-2 ye getirmişti. Deplasman takımı Roda ise dışarda oynadığı 4 maçtan da mağlup ayrıldı ve bu maçlardan en az 3 fark yiyerek mağlup oldular. Bu maçın Alkmaar tarafından farklı kazanılacağına inanıyorum.

429 - Young Boys - Grasshoppers : 1H (1.75)

İsviçre liginde liderliğe oynayan Young Boys takımı bu hafta son sırada bulunan Graashoppers'la karşılaşıyor. Deplasmanda Servette maçı hariç puanı olmayan Grasshoppers diğer maçlarda da en az iki fark yiyerek en kötü deplasman karnesine sahip. Bunun aksine son 4 maçında galip gelmeyi bilen ve evinde iyi oynayan 
Young Boys'a verilen oran düşük olduğundan handikaplı oynamak mantıklı bir sonuç olacaktır.


460 - Atletico Madrid - Mallorca :1 (1.30)

Lige aslında iyi başlayan A.Madrid, Barcelona karşında alınan farklı yenilgiden sonra hücum hattında birçok yıldıza sahip olmasına rağmen sonuca gidemeyen bir takım halini aldı. Son 2 maçtır Arda ve Antonio Lopez'inde yokluğu etkili olmuş gözüküyor. En son Udinesse maçında da vasat bi oyun
sergilediler ve maçın sonlarına doğru da yedikleri 2 golle kaybettiler.Reyes'in günden güne düşen formu ve çoğu pozisyonda bencil oynaması takıma olumsuz etki yaptı. Bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan A.Madrid evinde seyircisini mutlu edecek skorla ayrılacaktır. Oranı yükseltmek isyetenler A. Madrid'in handikaplı galibiyetlerini de deneyebilirler. 

TOPLAM ORAN : 4.43

Onur Çetiner

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder